• Novinky

            • Hollého pamätník - školské kolo 2.- 4.ročník

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Hollého pamätník - školské kolo 2.- 4.ročník.

              Vo štvrtok sa v našej knižnici rozozneli hlasy nádejných recitátorov z 1.stupňa. V školskom kole Hollého pamätník v umeleckom prednese poézie a prózy súťažilo 19 žiakov. Pri prednese nám všetci ukázali svoju odvahu a nebojácnosť. Porota po ťažkom rozhodovaní určila víťazov. V umeleckom prednese poézie získala 1.miesto Timea Petrašovičová z II.B, 2.miesto Adela Branišová zo IV.B, 3.miesto obsadili dvaja žiaci – Matúš Bažík z III.A a Laura Štibraná z II.B. V umeleckom prednese prózy porota udelila len dve ocenenia: na 2.mieste sa umiestnil Jakub Molda z III.B a na 3.mieste skončila Viktória Sekerešová zo IV.A. Víťazom srdečne blahoželáme a všetkým súťažiacim ďakujeme za krásny zážitok z ich umeleckého prednesu.

            • Testovanie T9

            • Dňa 22. marca 2023 (streda) sa v našej škole uskutoční Celoslovenské testovanie žiakov 9.ročníka ZŠ T9 – 2023 z predmetov slovenský jazyk a literatúra a matematika. 

              Viac informácií nájdete na stránke https://www2.nucem.sk/sk/merania/narodne-merania/testovanie-9

              Z tohto dôvodu budú mať žiaci 5. - 8. ročníka riaditeľské voľno. Zo stravy budú títo žiaci automaticky odhásení. 

              Vyučovanie žiakov 1.-4.ročníka bude prebiehať podľa platného rozvrhu hodín.

            • Oznam od spoločnosti Rajo

            • 15.2.2023

              Vážení rodičia,dlhodobou stratégiou spoločnosti RAJO v rámci Školského programu je sprostredkovať čo najväčšiemu počtu žiakov dotované mliečne produkty prostredníctvom siete škôl na Slovensku.Preto je nám ľúto, že vám musíme oznámiť, že pre neočakávane vysoký záujem škôl a žiakov zapojených do Školského programu o dotované RAJO mliečne produkty došlo aktuálne k vyčerpaniu štátnych a európskych prostriedkov pomoci na zabezpečenie bezplatnej dodávky do školských zariadení pridelených našej spoločnosti.I napriek tomu, že vzniknutú situáciu intenzívne riešime s kompetentnými organizáciami, musíme, žiaľ, momentálne pozastaviť predaj našich mliečnych výrobkov do školských zariadení za dotované ceny.Do vyriešenia situácie znižujeme cenu mliečnych nedotovaných výrobkov v našich školských automatoch od 15.2.2023 nasledovne:

              • Brejky biele mlieko 3,5% 250 ml na 0,40 EUR / ks
              • Brejky biele mlieko bezlaktózové 3,5 % 250 ml na 0,50 EUR / ks

              Cena všetkých nedotovaných ochutených mliek ostáva 0,60 EUR / ks.O aktuálnej situácií Vás budeme priebežne informovať.Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie.

              Team školské mliekoRAJO s.r.o.

            • Urobme si v skriniach poriadok a pomôžme Zemi!

            •  

              Milí rodičia, žiaci a priatelia školy!

              Od 6.2.2023 do 27.2.2023 prebehne v škole zbierka s názvom: Urobme si v skriniach poriadok a pomôžme Zemi! Podrobné informácie k zbierke nájdete na plagátiku. Všetky veci môžete zabalené nechať vo vestibule školy pri nástenke každý deň od 6.30 (cez vchod ŠKD, od 7.40 hod. cez hlavný vchod) do 8.00 hod. a poobedňajších hodinách od 14.00 hod. – 16.00 hod.. (cez hlavný vchod, alebo vchod ŠKD).

              Myslime na to, že tieto veci budú využívať iní ľudia, preto darujme veci ktoré by sme sami nosili.

            • Testovanie 5 zrušené

            • Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 písm. e) zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov rozhoduje takto: V školskom roku 2022/2023 sa zrušuje externé testovanie žiakov 5. ročníka základných škôl (ďalej len „Testovanie 5“).

               

              https://www.minedu.sk/data/att/25484.pdf